Voorwaarden/huisregels

Bij Het Boshuis streven we naar een aangename en gastvrije omgeving voor al onze bezoekers. We willen graag dat iedereen die bij ons verblijft, een positieve ervaring heeft en dat begint bij het achterlaten van de accommodatie in goede staat voor de volgende gasten.

We willen je vriendelijk verzoeken om het Boshuis netjes en schoon achter te laten, zoals je het hebt aangetroffen bij aankomst. Zorg ervoor dat alle persoonlijke spullen zijn verwijderd, afval is weggegooid in de daarvoor bestemde containers en eventuele gebruikte serviesgoed en keukengerei zijn afgewassen en opgeruimd.

Het schoon en opgeruimd achterlaten van de accommodatie helpt ons om de kwaliteit van ons verblijf hoog te houden en zorgt ervoor dat andere gasten ook kunnen genieten van een prettige en schone omgeving.

We waarderen jouw medewerking en begrip in het behouden van de kwaliteit van Het Boshuis. Samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen een geweldige ervaring heeft tijdens hun verblijf. Bedankt voor je inzet en we kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in Het Boshuis!

Voor de schoonmaak is aanwezig:
Emmers, bezems, stofzuiger en mop

Voor de overnachting:
In de slaapzalen zijn stapelbedden, matrassen en kussens aanwezig.
Zelf mee te nemen:
o Onderlaken VERPLICHT, kussensloop en slaapzak/dekbed
o Toiletspullen
o Een EHBO trommel (met tekentang en evt. anti muggenspray)
o Eten en drinken (gemalen koffie)
o Handdoeken/theedoeken/vaatdoeken/afwasborstel/afwasmiddel
o Schoonmaakmiddelen
o Vuilniszakken
o WC-papier (er is ook een papierdispenser aanwezig, type H3)